Specialisten in Ontwerp, Aanleg en Onderhoud van tuinen

Over ons

Kwaliteit staat voorop bij de tuinen die wij aanleggen, elke tuin weer. Door met personeel te werken dat volledig is gediplomeerd in zijn/haar vak, kunnen wij deze kwaliteit ook garanderen. Natuurlijk zijn wij aangesloten bij de VHG, de branchevereniging voor ondernemers in het groen.

Tijdens mijn opleiding tot hovenier heb ik diverse stages gelopen en hierbij ervaring opgedaan in het hoveniersvak. Deze (buiten)ervaring heb ik uitgebreid door het volgen van de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting aan de Hogeschool Van Hall Larenstein. Hierdoor kan ik het totaalplaatje leveren voor de realisatie van uw tuin of buitenruimte; van masterplan/ontwerp naar aanleg en natuurlijk ook (periodiek)onderhoud.

Graag kom ik bij u langs voor een eerste vrijblijvend gesprek. Of het nu gaat om geheel nieuw ontwerp van uw buitenruimte, de aanleg ervan, de realistaie van een klein project in uw tuin of een groenprofessional zoekt voor het onderhoud van uw tuin, ik ga de uitdaging graag aan.Tom Driever:

' Originele tuinontwerpen volledig op maat en naar uw wensen, uitgevoerd met passie en oog voor detail .'

Bij Driever Hoveniers bent u aan het juiste adres!
De VHG

Wij zijn lid van de VHG, de branchevereninging voor ondernemers in het groen. Wat betekent dit voor u?

Driever Hoveniers staat voor kwaliteit tuinen en geeft op al haar werkzaamheden 1 jaar garantie. U bent daardoor extra ontlast en kunt optimaal genieten van uw droomtuin.Tom Driever

"Driever Hoveniers zet zich in voor de ontwikkeling van tuinen en buitenruimten op maat, de klant staat hierbij centraal. Met Driever Hoveniers probeer ik mensen bewuster keuzes te laten maken met betrekking tot duurzaamheid. Het veranderende klimaat is een zorgelijke ontwikkeling voor volgende generaties. Driever Hoveniers probeert op zijn manier invulling te geven aan dit steeds groter wordende probleem."


In contact komen met Driever Hoveniers